Trivs du bäst i naturmaterial? Det känns skönt att klä sig i plagg som håller, som kan andas och formar sig perfekt efter kroppen. Köp snygga kläder i naturmaterial som håller länge, så är du snäll mot både hud, miljö och plånbok.

Så gör du ett bra köp

Vi använder alla kläder dagligen. Det är lätt att köpa kläder som bara blir hängande i garderoben. För att bli nöjd med ditt köp är det klokt om du i förväg verkligen tänker igenom vad du är ute efter. Bland det absolut viktigaste är naturligtvis materialet. Satsa på kläder i naturmaterial så håller de längre och många gånger sitter de också mycket snyggare. Förutom att de också är fräschare. De naturliga fibrerna gör att det blir en bra rörelse i tyget som samtidigt följer din kropp – den bästa kombon. Köp dina kläder hos Johnells.se som har ett stort utbud för både killar och tjejer. Då kan du i lugn och ro välja mellan olika kläder, kolla färger, snitt och vilket material som de är gjorda i.

Satsa på siden

Siden är något av det mest ultimata tyg som finns. Det är oerhört vackert, starkt, mjukt och böljar sig perfekt. Att ha ett par sidenkläder i garderoben är en investering. De flesta kläder i siden har ett klassiskt stuk – skjortor, klänningar, blusar eller slipsar som håller över tid. Eftersom siden är tåligt håller det formen år efter år. Om du köper en svart sidenklänning kommer du att kunna ha samma klänning tio år senare – och den ser fortfarande snygg ut. Som kille bör du ha minst en sidenskjorta eller i alla fall en slips. Till dejten, affärsmötet eller festen. En exklusiv bas som alltid fungerar.

Dina baskläder

Som bas i din garderob är det klokt att köpa ekologisk bomull och bambu, särskilt för t-shirts, leggings, cardigans och sportbyxor. Det produceras mycket underkläder i bambu och de är verkligen sköna. För oss som gillar naturmaterial kan det vara svårt att hitta sportkläder som vi verkligen vill köpa. Mycket av sportmodet är konstmaterial. Återigen bör du satsa på bomull och bambu. Till sommaren är det skönt att ha byxor, skjorta, tunika eller klänning i linne. Om du tycker att linne känns strävt kan du köpa kläder i linbomullsblandning, så blir de mjukare mot huden och faller på ett annat sätt.